Projektno vodenje - ElcomIn d.o.o.

Pojdi na vsebino

Glavni meni:

Ponudba

PROJEKTNO VODENJE/SVETOVANJE: Strokovna ekipa ponuja pomoč pri realizaciji projekta.

Projektno vodenje postaja nuja za vsako organizacijo, ki želi rasti in se razvijati. Projekti oziroma projektno vodenje pa vedno zahtevajo sodelovanje več strokovnjakov hkrati, zato je pomembno znati oblikovati tim, ki bo znal delovati.

Pogoste napake v pripravah načrtovanja se kažejo v tem, da se preveč pozornosti namenja ciljem in aktivnostim projekta, pozablja pa se na vodenje projekta. Zato se v tej točki priporoča, da projekte izvajajo ljudje, ki so aktivno v  komunikaciji in sodelovanju.

Vodja projekta oziroma koordinator projektne skupinepa mora pri tem ves čas skrbeti , da projektna skupina deluje timsko in dosegati morajo sinergične učinke članov projektne skupine. Pri večjih projektih je priporočljivo  oblikovati tudi manjše delovne skupine za izvedbo določenega dela ali faze projekta.

Za izvajanje projekta, predvsem za vodenje so najpomembnejše izkušnje. Te lahko pridobimo samo z delom in prakso ali pa se tega naučimo od strokovnjaka. Torej koristno je poslušati in preizkušati tudi rešitve drugih.

Pomoč pri realizaciji investicije:
-   priprava investicijske dokumentacije;
-   izdelava tehnične dokumentacije
-   izvedba investicije.

 
 
Nazaj na vsebino | Nazaj na glavni meni