Informatika - ElcomIn d.o.o.

Pojdi na vsebino

Glavni meni:

INFORMATIKA
Svetovanje na področju informatike vključuje podporo pri uvedbi raznih programskih rešitev za podporo pri  računalništvu, projektnemu managementu in drugih funkcijah po meri uporabnika. Na osnovi danih zahtev in upoštevanju vseh pravil programskega inženirstva se oblikuje krmilni sistem, ki pomaga pri poslovodenju.

PROGRAMSKA OPREMA
-   Antivirusna programska oprema
-   Microsoft programska oprema

IMPLEMENTACIJA INFORMACIJSKIH REŠITEV
-   CRM
Upravljalski informacijski sistemi  (Management Information Systems- MIS) je tipično računalniško podprt sistem namenjen  poročanju vodstvu podjetja. V osnovi so to podatkovne baze, ki se hranijo s podatki o transakcijah. Njegova prednost se kaže v tem, da se zmanjša obseg nepreglednih papirnatih zapisov in se v trenutku pridobi zgoščene ali podrobne podatke.

Sistem za podporo odločanja omogoča obdelavo in prikaz podatkov, ki so namenjeni za strateške odločitve vodstva. Tipična programska orodja prikazujejo podatke v obliki preglednic, to so razni programi za statistično analizo in programi za podporo odločanju. Posebne podatkovne baze pa omogočajo avtomatizirano iskanje podatkov in vzorcev iz zelo obsežnih podatkovnih baz.

 
 
Nazaj na vsebino | Nazaj na glavni meni